Bedste WMF Håndmixer: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Elpisker.dk » Alle guides » Håndmixer » WMF Håndmixer

Du er landet på Elpisker.dk, det helt rigtige sted at finde WMF håndmixer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF håndmixer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af WMF - Kult X Håndmikser - Sølv/Sort

1: WMF – Kult X Håndmikser – Sølv/Sort

Bedste pris: 499.00 hos Coolshop.dk

Håndmixer, 400 W, 5 hastigheder, turbo-funktion, inkl. piskeris og dejkroge, sort/rustfrit stålEn håndmikser, der giver et visuelt og teknisk indtryk. Det stilfulde design med ædel Cromargan®-overflader og plastikelementer af høj kvalitet er typisk for KU… læs mere hos Coolshop.dk >>

Dyreste WMF Håndmixer på listen er WMF – Kult X Håndmikser – Sølv/Sort fra Coolshop.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Håndmixer er WMF – Kult X Håndmikser – Sølv/Sort som du kan købe for 499.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 WMF Håndmixer vi har fundet koster i gennemsnit 499 kr.
Ovenstående WMF Håndmixer data og priser er hentet fra 2 butikker (Coolshop.dk, Proshop.dk). Alle WMF Håndmixer tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndmixer guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndmixer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndmixer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Elpisker.dk