Du er landet på Elpisker.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa håndmixer. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa håndmixer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WILFA Håndmixer med skål KMB-400

  • Mærke: Wilfa

Vores første anbefaling er “WILFA Håndmixer med skål KMB-400” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

2: Wilfa HM1B-500 – Håndmixer

  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa HM1B-500 – Håndmixer som vi har fundet til 517,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Wilfa HM1B-500 – Håndmixer Den elektriske Smooth Mix-mikroblander fra Wilfa er kraftfuld, ergonomisk, praktisk, hurtig og nem at bruge – en perfekt kombination af kvalitet og effektivitet.
Ekstra kraftig motor for perfekte resultater Smooth Mix har en…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Wilfa Håndmixer på listen er Wilfa HM1B-500 – Håndmixer fra Homeshop.dk med en pris på 517.00. Billigste udvalgte Håndmixer er WILFA Håndmixer med skål KMB-400 som du kan købe for 465.00 hos Kitchentime DK. Forskellen på de to priser er 52 kr.
Ovenstående Wilfa Håndmixer data og priser er hentet fra 2 butikker (Kitchentime DK, Homeshop.dk). Alle Wilfa Håndmixer tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndmixer guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndmixer blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndmixer: