Du er landet på Elpisker.dk, det helt rigtige sted at finde Tefal håndmixer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tefal håndmixer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Legetøjs Håndmixer – Smoby Mini Tefal

  • Mærker: Smoby, Tefal

Sidste produkt på vores liste er Legetøjs Håndmixer – Smoby Mini Tefal som vi har fundet til 69,95 hos Gucca.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med din Tefal håndmixer kan du hjælpe mor og far med at lave mad derhjemme! Pisk æg eller flødeskum og gør dine venner og familie glade! Du skal kun trykke på knappen for at få risene til at…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Tefal Håndmixer på listen er Legetøjs Håndmixer – Smoby Mini Tefal fra Gucca.dk med en pris på 69.95. Billigste udvalgte Håndmixer er Legetøjs Håndmixer – Smoby Mini Tefal som du kan købe for 69.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Tefal Håndmixer data og priser er hentet fra 1 butikker (Gucca.dk). Alle Tefal Håndmixer tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndmixer guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndmixer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndmixer: